След серията бомбени заплахи от последните дни - как реагират директорите

...
След серията бомбени заплахи от последните дни - как реагират директорите
Коментари Харесай

Какви мерки предприемат училищата след серията от бомбени заплахи?

След серията бомбени заплахи  от последните дни - по какъв начин реагират шефовете и за какво някои учебни заведения затварят порти, а в други не престават с уроците?

ОУ „ Хан Аспарух “ в Добрич е измежду образователните заведения в страната, които през вчерашния ден са получили имейл със опасност.

„ Действахме по протокол, всички учебни заведения имат проекти за дейности при тероризъм “, изясни шефът на учебното заведение Жасмина Загорова.

Трети ден се изпращат имейли за взривни субстанции в учебни заведения

Те бързо изтеглят децата от постройката, без непотребна суматоха. Родителят Ани Кондакова изясни, че не се е тормозила.

Два дни поред заплашителни имейли получават и в учебните заведения в Сливен. Вторник беше разгласен за неучебен, само че през вчерашния ден, макар заканите, образователните заведения са траяли да организират постоянни образователни занятия.

Повече от 30 образователни заведения в двата града бяха евакуирани в понеделник

От полицията обявиха за bTV, че е имало прецизни ограничения за сигурност, създали са специфичен инструктаж на охранителите в учебните заведения.

“Естествено, че сме обезпокоени. Не знаем какво се случва, децата също са обезпокоени. Аз стопирах моето дете от учебно заведение, до момента в който не се успокоят нещата “, съобщи майката на две деца.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР